Auktionera eller buda till förmån för Radiohjälpens insamling mot pandemin

Vad sägs om ett träningspass med Carolina Klüft, lunch med Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni eller medverka som gästpianist på Jacob Mühlrads kommande album.

Du kan också buda på en privatlektion med en svensk mästare i poker, att hänga med Mat-Tina eller få mentorskap med Alexander Pärleros.

Sälj till förmån för Radiohjälpens insamling mot pandemin

Med anledning av den rådande pandemin drar Tradera nu igång en välgörenhetskampanj i samarbete med Radiohjälpen. Runt om i landet slår coronaviruset hårt mot personer i riskgrupper och i social utsatthet. Vi behöver akut bistå de människor som drabbas hårdast av viruset och isoleringen. Många äldre och sjuka har svårt att handla mat och mediciner, medan barn med underliggande sjukdomar isoleras när de inte kan gå till skolan. Människor i social och ekonomisk utsatthet blir än mer sårbara. Radiohjälpen mobiliserar nu för att kunna bidra till aktiviteter som bryter isoleringen och hjälper till med stödinsatser till de som drabbas värst; äldre, personer med underliggande sjukdomar och andra särskilt sårbara grupper i Sverige.

På grund av den rådande Pandemin startar Tradera nu en insamling i samarbete med Radiohjälpen, där pengarna oavkortat går till riskgrupperna som behöver akut hjälp. Alla kan vara med och bidra genom att buda eller själv auktionera! Ange koden TILLSAMMANS för att kostnadsfritt lägga upp en auktion och sälja till förmån för Radiohjälpen.

Se länk längre ned

Se även: Studie om hur vår psykiska hälsa påverkas av Coronakrisen

Animerad film, möt corona med hjälp av ACT

Vad kan jag kontrollera och inte?

Möt CORONA med HJÄLP av ACT

Följ KBT Sverige på Facebook

Följ KBT Sverige på instagram:

Till Traderas och Radiohjälpens insamling

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: